Lajmet e fundit

 • Prishtinë, 02 Nëntor 2021

  Pasqyra e tregut të KE Indikatorët kryesor për TM2 2021

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me qëllim të informimit të ndërmarrjeve/operatorëve dhe ofruesve të autorizuar dhe atyre...lexo më shumë

 • FotoSllovenia Prishtinë, 06 Tetor 2021

  Komunikatë për Media

  Kryetari i Bordit të ARKEP-it, Nazim Rahimi dhe Drejtoresha e AKOS, Mag. Tanja Muha nënshkruan sot në Lubjanë, Memorandum Bashkëpunimi (MoU), me të cilin thellohet edhe...lexo më shumë

 • Prishtinë, 30 Shtator 2021

  Implementimi i projektit: Sistemi Nacional i Monitorimit të Spektrit Frekuencor- SNMS

  Në kuadër të implementimit të projektit: Sistemi Nacional i Monitorimit të Spektrit Frekuencor- SNMS, projekt ky i cililexo më shumë

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.