Lajmet e fundit

 • Prishtinë, 13 Qershor 2019

  Kryetari i Bordit të ARKEP z.Kreshnik Gashi, po merr pjesë në Seancën Plenare të Entit Evropian të Rregullatorëve të Komunikimeve Elektronike (BEREC)

  Kryetari i Bordit të Autoritetit Rregullativ të komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), z.Kreshnik Gashi është duke marrë pjesë në seancën plenare të...lexo më shumë

 • Prishtinë, 07 Qershor 2019

  Njoftim për fillimin e procesit të konsultimit publik për: Ripërtëritja e Autorizimeve individuale për të drejtën e shfrytëzimit të kapaciteteve frekuencore në brezet 900 dhe 1800 MHz për opera

  Në mbështetje të nenit 3, paragrafët 1) dhe 2), nenit 9, paragrafi 3.6), nenit 10, paragrafi 4) dhe 12), nenit 45 paragrafët 1) dhe paragrafi 2), nenit 54 paragrafi 1),...lexo më shumë

 • Prishtinë, 27 Maj 2019

  Njoftim për fillimin e konsultimit publik të draft vendimit për rregullimin e tarifave të roamingut RKS-Ballkani Përendimor

  Në mbështetje të nenit 1, nenit 3, paragrafët 1) dhe 2), nenit 9, paragrafi 1), nenit 10, paragrafi 4), nenit 64, paragrafi 1), nenit 79, paragrafi 1) dhe 2) dhe nenit 82 paragrafi...lexo më shumë

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.