Vendimi Nr. 51 - Miratimi i Rregullores për “Analizën e Tregut dhe Definimin e Ofruesëve me Fuqi të Ndjeshme në Treg”

Në mbledhjen e datës  20.12.2010 Bordi i ART-së morri vendim për miratimin e Rregullores Nr. 90/1/10 për  “Analizën e Tregut  dhe Definimin e Ofruesëve me Fuqi të Ndjeshme në Treg (OFNT)”.

Për të shkarkuar Rregulloren klikoni në linkun e mëposhtëm:

Rregullore për “Analizën e Tregut  dhe Definimin e Ofruesëve me Fuqi të Ndjeshme në Treg (OFNT)”