Lajmet e fundit

 • Prishtinë, 30 Dhjetor 2021

  Pasqyra e tregut të KE -Indikatorët kryesor për TM3 2021

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me qëllim të informimit të ndërmarrjeve/operatorëve dhe ofruesve të autorizuar dhe atyre...lexo më shumë

 • Foto 1 KPM Prishtinë, 17 Dhjetor 2021

  Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi në mes të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) dhe Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM)

  Autoritetin Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare ( ARKEP) në bashkëpunim me Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) kanë nënshkruar sot Memorandum...lexo më shumë

 • Prishtinë, 05 Dhjetor 2021

  KOMUNIKATË PËR MEDIA

  ARKEP demanton lajmin e qarkulluar sot nëpër disa media elektronike se ‘është rritur numri i antenave ilegale të telefonisë mobile. ne veri të...lexo më shumë

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.